tdur x lena

2-3 hri baby sya mcm x lena tdur..kalau dpt susu x mau lepas..pas tu dia tdur mlm golek2 n akn nangis kjp then tepuk2 tdur lagi tp nti ak brulang lah smpai ke pagi..dia ada x slesa ke atau mngingau je? Selsema x demam pn x..skit prut x jgk..ada ibu2 x yg ada pngalaman mcm ni? Mmg bby normal mcm tu ke? Bby da 7mth ++

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Kadang-kadang macam tu. Kalau dah macam tu, saya on diffuser diffuse essential oils (based on her need), alhamdulillah lena sampai pagi 😃

3y ago

youngliving 😃

kadng2 memng bgtu bby cpat lpar atu pempes bsah x jga slesa

3y ago

Mgkin jgk sbb dia da mula aktif yg sgt2..