Baby sy masih di wad 4 hari lpas lagi kena masuk sbb cirit muntah, tapi dh makin okay keadaan dia. Cirit je sikittt je lagi doc nk pantau.. Harini dia masuk 6bulan. Boleh sy bg mkn kan. Pastu sy nk tnya. Sy siapkn bbur kosong di rumah utk makan harini. Sy agak utk dua kali mkn. Pkl 2 japgi dan ptg dlm pkl 6 mcmtu. Masa nk makan biasa di hosp tkdk dapur nk panaskan. Boleh ke bagi mcmtu ja tajyah pnaskn?

1 Balas

Kena panaskan.. tak boleh bagi Baby makan tanpa panaskan bubur. Bila bawa bubur ke Hospital, Kalau boleh minta izin pihak Hospital utk guna Peti sejuk utk letak bubur yg hendak dimakan waktu petang tu.. Kalau tak , takut kena food poisoning lagi..

5y ago

Tapi masa ptg tu nak panaskn di mana sbb masih di hosp 😭