Botol susu

Bantu sy cara utk ajar bayi guna botol susu. Anak dh msuk 5 bulan. Sy dh guna botol MAM, Avent, Como Tomo, Pigeon.. tp anak main² je minum nye.. hahaha sgt² memerlukan tips dan bantuan, pandangan smua laaaa... Buntu².. anak first...#firstmom #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Mommy puting botol pn mainkan peranan penting ye…mmg kena try & error…avent tu ada puting yg biasa & 1 lg yg mcm nipple,pakai yg nipple tu…bli kt shopee wehh kedai baby mahal puting tu Rm30 😂 puting range pakai yg no.1 je

Kena latih banyak kali disamping memilih puting yang bersesuaian.