10 Months Old Baby

Baby sy dh 10 months old. Dy start berjalan masa 9 months old. Mmg selalu bawa pegi padang bg dy freedom to walk. Now dy mmg dh pndai mcm2, even dh memanjat. Tp semalam tiba2 husband tanya. Kita push dy ke? Tiba2 rse bersalah. Ada pendapat.

2 Balas

normal tu sis.. Stiap anak pkembangan nye lain2.. Ade yg cpt, ade yg lmbt..

Normal lah tu, anak saya mula berjalan masuk 10 bulan. Ada budak perkembangan dia cepat, macam anak ipar saya. Umur 7 bulan dah pandai berjalan, sekarang umur dia dah 17 tahun.