baby food for travelling.

any suggestion what to bring for baby food while travelling???normally i bawak bubur nasi dkt my 10 months old baby..

3 Balas

Hi . Awak Cuba follow Kat fb happy baby food Malaysia . Kat sana Macam Macam ilmu dan menu best best . Yang penting no salt dan no sugar😍

5y ago

beli yang homemade dari mummy2 dekat luar. prefer bubur yang boleh bancuh dgn air panas

Try cous cous (just add water) or you can get instant homemade organic food nowadays..

Hi. I ada jual baby food fawwaz.