Bersama suami selepas bersalin

Baby sy dah 60 hari..sy pon dah sihat.. blh ke sy nk bersama suami..atau kena cukup 100hari cm org tua2 dulu pesan

4 Balas

insyallah boleh jer..tapi sy memang pantang 100 hari utk relex badan dari fizikal dan mental..alhamdulilah suami pun sokong sebab arwah mak dia jaga orang pantang jadi sedikit sebanyak dia faham keadaan isteri dia macamana☺️

Blh sis..klu suami blh tggu smpai 100ari, blh je tp klu suami sy mmg x leh tggu..😆😆

Tiada masalah sis, yg pnting sis da bersedia utk bersama dgn suami

boleh ja sis