baby xberak

baby sy dah 5bulan 19hari berat 7.9kg .. baby ank yg aktif.. tp xberak .. dlm seminggu sekali berak.. baby sy campur susu dada n susu formula . Susu dada sy xmeriah.. masa newborn susu lactogen . xberak jgk .. lepastu susu dupro.. masa mula2 hisap. berak tiap2 hari... lama2 xberak. lepastu sy tukar dutch baby. sama jgk.. seminggu je berak. lepastu xberak... ibu2 ada cadangan x?.

2 Balas

klu berak baby x meragam, x jadi masalah. jangan saja kembung. perut keras. kerap muntah. x ada kentut.. yg ni kena reffer doc