Susu Formula

Ank saya baru sebulan lebih.. first minum susu lactogen.. okey.. beli yg kecik je.. beli kali ke 2.. tiba tak sesuai pulak.. baby tak berak 4 hari.. kemudian saya try dutch bby.. baru 2x minum.. berak tp sembelit pulak.. nak tahu, sembelit tu sbb susu dutch bby atau susu lactogen yg 4 hari xberak tu..?

1 Balas

Kesian baby.. Bawa baby jumpa doc sis.. Doc akan bg ubat utk campur susu bagi baby dpt berak.. Kesian bby sembelit.. Doc akan recommend susu jg.. Dan doc akan pantau jg..