mengeliat

Baby sy bru 18 hr tp bila mengeliat je nngis suka sngt mengeliat ..normal ke??

13 Balas

Normal.hehe anak saya pun same mase baru lahir sampai umo dekat sebulan menggeliat sampai merah padam muka lepastu die akan berbunyi kuat.Pernah mase bawak die pegi klinik org sebelah sampai terkejut denga bunyi die menggeliat tu😅

Anak saya baru 20hari..pon gitu asyik nak mengeliat sahaja..tidur kejap pastu mengeliat ..nanges dah terganggu tidurnya...

Sme lah ank kite.. Tp ank kite x nangis.. Lgi2 bile dpt lepas dr bedung.. Dye punyr ngeliat.. Mcm freedom betul.. 😆😆

5y ago

Ank kite x suka dibedung bedung je ngis nk kuar kn tangan

Normal. Tapi nampak comel je masa Baby menggeliat. Siap muncung2 bibirnya

Baby saya 11 hari sejak lahir suka mengeliat normal je

Newborn memang kuat menggeliat. Sampai merah2 muka

Baby tgh teran daging tu sis. Nak cepat membesar

Normal🤗

Its normal

Normal sis