Susu tak cukup

Hi. Baby sy baru 18 hari. Org semua cakap baby boy kuat mengempeng. Sy faham tu. Mmg dia akan hisap berkali2 smpai tertido. Tapi sejak semalam susu sy mcm drop sgt. Baby ngempeng sampai 2 jam. Bila tetek sy dah lembik sgt dia mengamuk2. Patut ke sy campur susu tepung? Ada ke yg sama masalah dgn sy?

2 Balas

Baby sy 16hari dari lahir sy takbg df sbb puting tak timbul n susu pun sikit . Sy mintak pendapat nurse kk dia ckp boleh je bagi formula tapi selang seli lah lepas 2jam formula lepas 2jam lagi susu badan .

Bg dua2 belah atau sebelah shj?

2y ago

sebelum ni sy bg sebelah je. tp sejak dia mcm tak cukup2 sy bg je dua2 belah. pun masih tak cukup jugak