Susu full fb

Dari 3&4&5 bulan Kenapa Setiap lepas cucuk baby kurang susu & suka main2 bila susu dalam 2 minggu Baru ada selera nak susu.. berat naik 300gm je bulan ni nurse bising. Kena campur susu formula ke. Org kata baby boy kuat susu tp anak sy susah nak susu lagi suka hisap jari sampai tertido.#firstbaby

1 Balas

Normal awak. Waktu tu baby tak sihat, memang mudah untuk tolak susu. Awak kena kerap offer dengan lembut. Buat skin to skin dengan baby. Ni salah satu cara untuk baby. Baby DF ke minum dalam botol? Selain penyusuan, jadual tidur baby sangat penting. Kena pastikan baby dapat tidur yang mencukupi.

8mo ago

Oh Ye ke.. da selalu offer tp die main2 bila susu minum pun berapa saat je..susu badan je sampai breast bengkak.. kadang stress, nak ajar minum guna botol pun taknak gak.. Kadang2 je tak cukup tido waktu tgh hari sampai petang tido kejap2 je