?

baby seminggu... boleh tido dlm buaian x... sbb klau tido bawah, kejap2 jee....

2 Balas

Kalau org dulu mmg dibuai ye sis tpi sekrg kan bagi pendapt saya la sis seelok ye rajin bedung kalau terkejut tu normal semua baby begitu yang penting sis rajin kan la diri pegang kendongkan buka ayat quran urutkan.badan ye leps mandi bau ibu adalah terbaik untuk baby senang tdo😊

Baby masih kecik lg. Perlu sentuhan ibu. Nnt la mommy tngu dia dh sbln lbh sikit.. ☺️