baby menggeliat

Baby saye baru 30 hari..menangis kuat macam sakit teramat sgt..badan menggeliat ke belakang.pernah bawak klinik.doctor just ckp kembong.perlu bawak ke hospital ke?ini pon tgh nangis non stop?bile tido terkejut2 nangis lagi..tolong saya dah xtahu nak buat apa

2 Balas

maaf tumpang tanya, ada solution ka untuk soalan ni? anak sekarang pun sama, sampai serak dah suara x cukup tidur n menangis sebab terjaga 😭 umur 27hari, mula jadi dalam minggu kedua hari tu lagi.. tapi ni nampak macam makin kuat pulak meneran tu. kesian n takut sebab nampak macam ada yang x kena, takut dia sakit dekat mana2 ka apa

Lepas susu kne burp kan baby. Cara menyusu kne btul. Sapu myk telon kt perut baby. Urut pelan2. Ibu jgn panik ye.

5y ago

Baby jenis susah nk burp.minyak mcm2 dah sapu😭