Baby kerap menggeliat+meneran sampai merah muka+menangis

Mommy ada pengalaman x baby suka menggeliat+meneran+nangis,kekadang kentut2 lps menggeliat? Kesian lak asyik terganggu tidurnya. Sy dh x de idea nk buat macamana. Tp x de masalah kembung perut pon.

2 Balas

Baby umur berapa? Cuba bedungkan dia supaya dia tak terlalu mengeliat, mgkn sbb baby sis masih tidak tahu bagaimana nak control mengeliat tu mcm mana?...

Hari ni umur baby 47 hari. Risau tengok baby asyik menggeliat. Sy bedung, tp x bedung tangan. Bila bedung tgn, dia teran sampai nangis

11mo ago

same😭😭 mcm mne sis rawat ank tu??