Baby jerit, tunjuk emosi

Baby saya umur 8bulan lebih. Baby girl tau. ? Lately ni dia suka betul menjerit, happy jerit, mengantuk pon jerit, lapar pon jerit. Aduiii.. dalam kedai makan pon same! Kadang2 tu rasa macam kena sampuk ke anak ni.. tapi lepas tu dia ok pulakk ?? baby korang yang 8months tu macam ni jugak tak?

12 Balas

Sama la. Kadang2 tengah jemur baju dekat luar tiba2 dengar dia jerit. Kita lari2 masuk rumah risau kan. Sekali dia nampak kita senyum2 pulak. Eish geramm je