Baby jerit, tunjuk emosi

Baby saya umur 8bulan lebih. Baby girl tau. ? Lately ni dia suka betul menjerit, happy jerit, mengantuk pon jerit, lapar pon jerit. Aduiii.. dalam kedai makan pon same! Kadang2 tu rasa macam kena sampuk ke anak ni.. tapi lepas tu dia ok pulakk ?? baby korang yang 8months tu macam ni jugak tak?

12 Balas

Anak sy .. heheh tp kdg2 je la . Lagi2 kalau sy tgh vacuum, dia punya jerit lbh kuat dri bunyi vacuum .. kalau stopkan vacuum, stop jgk dia jerit 😂😂😂macam2 perangai anak bila smkin mbesar

anak saya pun sama awak.. kuat betul jerit. semua keadaan nak jerit sampai suara serak. kami suami isteri sampai tak boleh bual jauh jauh sebab suara dia saja 😆 anak perempuan kut

Baby saya baru 2 bulan. Die akan jerit kalo lapar, terasa diganggu (kadang Opah tarik tangan die dari mulut). Trust me sis.. suara jeritan die sgt la kuat. Risau saye..

4y ago

Hahaaa pandai ehh, nak attention.

Sama la. Kadang2 tengah jemur baju dekat luar tiba2 dengar dia jerit. Kita lari2 masuk rumah risau kan. Sekali dia nampak kita senyum2 pulak. Eish geramm je

mmg baby gurl cmtu kot. anak saya pun mcm ni. dah almost stahun pun masih gitu.. kuat mjerit.. bckp pun mmg suara dia kuat 😅

Anak saya pun macam tu. Normal tu 🤗. Tandanya otak baby tengah berkembang https://my.theasianparent.com/bayi-suka-menjerit

haha sma la baby girl.klu happy jerit smbil tgn2 pun gerak.kuat plak tu.x pa nnti smua tu jd kenangan 🤭😂

samalah... anak saya pun. Apa2 benda yg dia buat dia akan jerit n tunjuk happy face..

mmg suka menjerit.. nanges pun ye.stress ibu😂😂

Same la anak saya pun