Baby 9 bulan demam

baby saya pagi ni baru demam pastu, suhu dy mcm naik tggi. nak tya yg lebih arif dkt sni, saya nak kena buat apa ya? perlu tak pergi klinik? saya tak bg dy pakai baju untuk hilang haba

Baby 9 bulan demam
5 Balas

39 ni dah dikira tinggi dan perlu pergi klinik. Nanti doctor akan bagi paracetamol dalam bentuk syrup. Bagi baby minum ikut saranan doctor

12mo ago

itulah risau sgt, pgi jgk klinik smalam. hopefully makin surut laa temperature tu