Baby umur 1 bulan 25 hari dedar nak demam

Salam mommies. Normal ke baby usia 1 bulan 25 hari demam? Dia tak panas lagi tapi baru dedar. Suhu cek 37.2. Tapi pergi klinik doktor cek suhu dia normal 36.6. Saya rasa badan dia masih suam2 macam tu. Apa nak buat bagi hilang dedar ni ye? Kesian kat baby kecil lagi. #firstmom #tolongrespons

3 Balas

Ank kite sme usia n sama jgk rasa bdan dia dedar je..cek suhu normal je org kate sbb nk berubah bulan sbb tu lah kdg2 cuaca jgk pn yee..sy cme pkai kn baju yg selesa je

Salam. Kalau ada lidah buaya atau aloevera tu boleh cuba letak di dahi anak tapi better siang

anak sye pn penah jd mcm tu.. Dr cuma bg coolfever je..