demam

Ibu2...Ada Tak pgalaman demam waktu mengandung...kejap demam pastu kebah pastu demam balik..dah Lima Hari dah...Saya dah pergi hospital pergi klinik dah amek darah katanya takdak apa...klu Ada yg Tau mcm Mana nak legakan demam betul2 silala kongsi...risau baby dlm perut ni...bila demam Tak lalu sgt nak mkn...tlg doakan Saya n anak dlm perut Saya sehat2 ya...trima kasih

1 Balas

mcm sy dlu.. asalkan rs demam sy stndby cool fever..husband siap2 blikan..mcm sy dlu slalu juga demam..tp ms.demam still try mkn isi perut mkn oat dan susu...bubur nsi..supaya bdn cpt kebah dr demam..dan bykk. minum air kosg..