Anak kurang kentut

Hi mommies. Kenapa ye anak saya sejak menjak ni susah kentut. Kalau siang kuat kentutnya, belah mlm mcm susah kentut. Time nk kentut belah mlm dia nampak gelisah. Jadi dia tido x lena. Sudah 3 hari jadi mcm ni. Sy dh letak minyak, buat urutan di perut & kaki, perut x keras tapi anak still susah nak kentut. Berak pun sikit je, tahi colour hijau kehitaman. Sy bf & fm pada anak *Saya ada minum cappucino, adakah air tu menyebabkan anak sy berak sikit & susah kentut? #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Balas
1y ago

Alright tq 🫰🏻

try n error , stop dulu cappucino tu. kot baby effect kaffein, so gelisah je mlm2.