baby kentut

Hi mummys... baby saya lepas 2 bln ni asyik kentut je... ni normal ker? Now baby saya dh 3 bln.... dia berak ok... saya ada ambik supplement shaklee menyusu set... Pasal tu ker dia kentut... siang mlm asyik kentut je... 1 hari mungkin 20 kali dia kentut... hihii... lepas kentut.. baby tunjuk muka comel...☺️☺️☺️☺️?? saya lupa nak tnya kat doctor masa check up aritu...

1 Balas

Sama la baby sy pun sllu kentut.skrg dah 4bulan pun kentut lagi tp dah x kerap.mgkin usus dia baru nk bekerja kot.