Tidur posisi mengiring

Baby saya dah nak masuk 5 bulan tak lama lagi. Biasanya dia tidur terlentang saja. Tapi baru baru ni dia dah pandai tidur mengiring. Dah boleh ke baby besar gini tidur dalam keadaan posisi macam tu?

2 Balas

tkde masalah pun nk tidur ngiring tpi better jgn ngiring terlalu tinggi. mksd nya ngiring dlm separa ngiring. klu saya selalu sendal bntl tpi anak saya supaya dia thu yg dia tk ngiring sepenuhnya. saya akan ngiring kn dia time saya tngh berjaga cth siang hari kdg kita tgh rehat² kn so time tu saya akan ngiring kan dia dlm 90° mcm tu

6mo ago

sama sama

tidur mengiring tu boleh tapi awk kena pantau sentiasa. supaya muka dia tak tertutup

6mo ago

tu yg risau ni pun tak bedung Kan dia takut terbalik dia kang terima kasih ye ❤️