Bersabar

Baby saya dah masuk 3 bulan.... saya baru nak try susu formula dan puting.. masaalahnya baby saya menagis krna tak mahu isap dan minum...xsmpai hati sya tgok dia sedu2 menagis.. sudahnya sya beri jga mnyusu badan.. mulanya saya ingin 100 %beri susu badan..tpi pd hujung bulan 10 ni saya brsma suami akn pergi ke ustralia..krna itu saya ingin beri bayi saya susu formuala..Skrg sya beri bayi susu S26..Botol puting dah mcm2 brand dan seminggu sya beri tpi ttp xnk isap .Cma main2 je isap dan menagis?

1 Balas

Bt stok sis susu ibu pam bnyk2

5y ago

Pyh jga nie..Kne suh org lain yg bg bkn ibu..Sb lau bau ibu dia.Nk ibunya je