Badan anak panas, tapi cergas. Normal ke?

Baby saya baru 4 bulan, dia dah demam 2 hari. Batuk dan selesema. Biasanya kalau tak sihat, kita tak bermaya, betul tak? Tapi anak saya tak tunjuk tanda macam tu pun. Masih cergas, tersenyum ketawa macam biasa. Patut tak saya risau, bawa jumpa doktor juga? Normal ke anak kecil demam tapi masih lincah?

2 Balas
Tulis jawapan
VIP Member

Normal... Anak 1st pun mcm tu. Happy je, selalu tak bawa pergi doc pun.. Tuam dgn kain basah malam2. Atau guna garlic oil.

VIP Member

Kalau suhu demam nak tinggi sangat, rasanya okay. Bawa doktor terus kalau risau