RUAM BABY

Baby saya baru 24hari. Tapi naik ruam susu di muka. Kesian saya tgk. Mommy² boleh share x apa² cara utk hilangkan ruam baby tu. Tq

2 Balas

Saya dulu masa dlm pantang pn, ank ruam susu tp x pakaikan apa2 pn sbb kulit bayi sgt nipis utk krim2 ni. Saya ambil inisiatif utk minum susu kambing jenama Maaez. Alhamdulillah x sempat habis susu sekotak, ruam susu di pipi anak pn hilang. Susu maaez tu pn boleh memperbanyakkan susu bdn