baby 4 month kurang minum susu..lebih kepada nak main..normal ke

Baby saya 4 month..semalam timbang naik 150gm je dr masa 3 bulan..minum susu mix bf+fm..kadang2 masa nak bagi susu dia tepisw tangan xnak susu..bila dia lapar je bersungguh minum susu..

1 Balas

beri ank sis mnum glokosa... mybe susu 2 xsesuai dgn dia.. jgn sskali bg bby sis mkn tp sistem perut bby blm blh proses

5y ago

dl bby sy mnum 2 ms dia sakit n xmau mnum susu... 2 mberi tenaga jg... tp if sis ragu2... blh jg tnya dgn doc or nurse