Salam nak tanya normal ke baby kurang minum susu?

Salam nak tanya normal ke baby 1bulan 13 hari kurang minum susu ... Dia nagis lapar bila bg susu dia minum sikit je .. Rsau jgak sbb takut dia lapar ... Susu dkt bdan pun dia kurang ... Egt ltak dlm btol okeyh la sama je dia xbrapa nk minum sngt ...

3 Balas

x normal tu kalau kurang menyusu better bawa pegi klinik sbb kalau baby x minum susu mesti dia sakit, tapi kita x tau sakit apa so better jumpa doc tanya kenapa baby macam tu. takut nnti weight gain dia x cantik

same la baby sy pon 1bulan lebih da kurang mnum.. 1oz lebih je tp stiap 2jam jgk.. which kire ok la.. just mlm je kdg 4jam.. kalo kejut utk mnum dia xmo mnum pon

Sikit tu berapa oz ye? Kalau kurang tp kerap sejam sekali ke mungkin ok lg

1y ago

nk dpt 2oz pun ssh ... kdang 4jam sekali