baby jeluak

sapa sini ada mcm sy..sy ada baby boy baru 17 hari..kuat menyusu..dalam 3 4 hari ni dia asyik jeluak susu..bila juluak susu dia merengek nak lagi susu mcm tak puas..kita takot dy jeluak lagi..btw sy bf momy so risau sgt2..nk sendawakan dia pun kadang dy sendawa kadang tak..pastu mesty jeluak jugak sikit2..bantu sy momy normal or x..perut dh tgok xkembung pun..

4 Balas

samaa.buat masa sekarang klau anak merengek saya bagi hisap puting.bila dah tido,saya cabut puting tu.xmau terbiasa dan orang dulu akan kata nanti gigi jongang.insyallah harap xdak apa2 la sebab xnak dia merengek.lepas 2jam bagi minum susu.

Ya Allah sebiji anak saya. Awak buat cane? Saya risau. Susu saya tak cukup ke.

12mo ago

sy bg je susu mcm biasa..orang ckp jeluak tu pekara biasa sementara baby nk besar..

normal je. tu tanda bby cukup susu.

Ank sy pn sma, risau