susu formula

Baby sa byk minum susu formula.. baby minum susu bdn pam shj sbb nenen buta. Pastu air susu lak sikit. Pening..

3 Balas

sma ngn sy jgk...puting xtimbul, tp susu byk...huhuhu tp sy try jgk bg direct bf, sy marmet bg ad timbul ckit puting, lpstu tgu bby btul2 lpar, then dia ngis buka mlut luas...alhamdulillah ok, bby nk bf

X pe sis... Susu badan ke susu formula ke x kisah... Asal kn baby membesar dgn sihat

Sama sis..as long as bby mmbsar dgn baik dan sihat.xda mslah

4y ago

Ooo ok la gitu risau jg