assalamualaaikum mommy, ada ke Yg baju bby dh taknak pakai? sy bersalin bulan 12 ni,sy blm beli apa2

baby newborn

4 Balas

sis boleh cuba tengok di FB sis. ada group jual barang baby 2nd hand, group untuk sedekah barang baby pun ada. boleh try request di sana, lebih senang rasanya

11mo ago

sama2. moga Allah murahkan rezeki awak & keluarga ya🌹

saya ada beberapa baju nak kasi.nak ke?tapi lebih bnyk yg size premature sebab anak saya lahir 2.3kg.baby awak berat berapa dlm perut?

11mo ago

okay whatsapp saya..awak tinggal byr postage je.saya ada bnyk lagi brg nak kasi. 0176959021

Post pakai real account. Takut scammer.

11mo ago

bby girl sis

kenapa tak beli lg? takda duit langsung ke?

11mo ago

mcm mana sy nk bg alamat pada sis ye?