Hi sy 30w. Baby movement byk pada malam je sampai x blh tido. Siang hari tak byk. Adakah normal

Baby movement

4 Balas

Normal sis. Sy 35 week. Elok kita baru rasa nak terlena lepas tu rasa ada pesta kat perut nih😂😂 maybe sbb maknya aktif waktu siang, jadi baby rasa terganggu🤣

sama. klau awak byk bergerak baby akan kurang gerak. tp kita kna kira pergerakan dari 9am-9pm. so, awk kna rest dulu cth ddk dulu. nnti baby akn gerak

Normal. Sb mamy byk bergerak waktu siang. Tp susah jugak kan nak kira dia kick tu 🤣🤣

2y ago

sama la sis..mlm sgt aktif

Normal.. Sbb bby bnyk tdo waktu siang... Mlm berjaga

2y ago

Tapi dr suruh kira kicking dari 9am-9pm tu yang susah. Kalau malam dah dekat ² 50 pun ada😂