Baby Movement

Hi mommies! Saya 32w6d. Ada tak mommies yang menjelang 33w baby makin aktif bergerak sebelah malam? Siang aktif je tapi malam pun aktif juga. Movement baby tu bila bergerak sampai terasa ke punggung. Nyeri dibuatnya. Mommies ada rasa macam tu? Susah tidur pun ada. #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Balas

baby Sya pun sma aktif siang malam .

1y ago

Sama sis. Lately ni takleh tidur sebab aktif sangat sampai movement baby tu buat saya terasa sampai ke punggung