Solusi cerai susu

Baby kedua saya umur 1 tahun 2 bulan.. sekarang saya mengandung 11 weeks... tapi saya baby kedua saya belum cerai susu lagi... ada yang boleh bagi tahu tak saya kene macam mana.. cerai susu sekarang atau tunggu baby kedua umur 1 tahun 6 bulan... sebab kesian juga kecik lagi...

2 Balas

Sy skrg dah 9w tapi anak sy 1y2m still menyusu. As long takda rasa sakit apa semua boleh je susukan.

3y ago

💕💕

boleh teruskn mnyusu tapiiii dgn nasihat doc . awk kene tanya doc awk dulu k .