Was your baby hospitalized when he/she had jaundice?
Voice your Opinion
Yes
No

3060 respon

18 Balas

ank firts jaundice tinggi 1 bulan baru hilang 2hari wad ,, ank ke 2 pun ada jaundice 3 mnggu bru okey tidak masuk wad harap ni ke 3 tiada jaundice

Selepas beberapa hari pulang ke rumah. Sedih sangat sampai ulang alik ke hospital pukul 2/3 pagi disebabkan katil tiada untuk ibu.

Alhamdulillah jaundice cepat drop. Sgt berterima kasih pada nurse2 dkt kkia. #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Alhamdulillah 1st born x kene dan x pernah ke Klinik Harap2 yg ke 2 ni pun mcm kakak jugak

My baby kna thn sbb sy ad gbs so dokter nk check dy tkut trkna pnyakit mata

Yes.. shes prem 34wik ..so automatically need to stay @hospital for 17days

Kena than 3hari lepas lahir untuk check jaundice.Tapi takde jaundice.

ank yg sulung alhamdulillah xde. .bby ke 2 ade skjp. .😊

nasib baik sehari je rindu baby

both my kids was admited in wad