Baby girl dan babahnya

Baby girl sy umur 2 bulan dalam fasa fussy tp dgn sy jer, dgn babah dia senang nak pujuk dan tido kan dia, bila babah dia balek dari work kemain senyum..haha..tp bila smpai kt sy fussy, byk mragam, nak menempel pon 1 hal...kdg2 bila nmpk suami lgi pndai jaga ttibe terase sndiri x pndai jaga anak..agak2 ada x mommy rasa mcm ni?..huhu

2 Balas

xde pon. lgi seronok adaaa. nak susu suruh bpk dia buat, nangis suruh bapak dia pujuk, tido suruh bapak dia tdo kn. so mommy boleh tenang2 sikitt. buat kje dgn tenang.

2y ago

haha...betol gak tu...

time dia dgn bapak dia, me time ler puas2. sy tak dpt kot benda tu haha. anak nak menempek ngn mak 24jam 😂