Eye contact baby 3 bulan

Baby sy baby girl 3 bulan 26 hari, tp bila sy panggil nama dia, dia x pandang. Senang cerita xde eye contact. Normal ke ibu? Ada x anak yg mcm sy? Bila ye baby akan ada eye contact?#firstbaby #firstmom

3 Balas

Tak pasti normal atau tak. Better tanya nurse masa check up. Nurse atau doctor boleh tentukan normal atau tak

Cuba attaract dia dgn mainan yg berbunyi. Klu mata dia ikut sy rasa dia ok shj.

2y ago

Anak sy 2 bulan dah ada eye contact. Cuba tnya dr sis

sekarang mata anak sis cmna?? bby sy 3bln skrg xda eyecontct jugk 😢

2w ago

Salam puan ..Ank puan Macam mana dah sekarang ?? Ank sy dh 4month Xde eye contact ..