Hai mommies normal ke klu kita bz dr pg smpai mlm anak kurg gerak?

Baby gerak

4 Balas

yer normal wak..kalau bz mmg dia akan diam² ja dalam perut..sampai kita pon naik risau..tp kalau berehat ja, dia plak berkarate 😂

2y ago

aah awk..tkot btl sbb die snyap je..sbb die da biase gerak aktif

Yurppp normal . Mommy banyak bergerak so baby pun mommy akan rasa kurang bergerak . Kalau mommy baring atau duduk baby akan aktif balik .

2y ago

Sy kena tgu esok Nye Bru rse awk..dok pujuk Bru die gerak itu Pon skjap je😅

Yes normal sis~sy pun mcm tu~time buzy kerja mmg bby kurang gerak diam je bby dkt dlm hehe

Ye. Klu awk rehat, bby aktif.

2y ago

tq awk..cume risau sbb xpena lagi aktif utk 1ari..