34week 1day

Baby gerak tapi slow... Kebetulan harini ada checkup kk, so inform doc kk. Doc kk terus refer PAC. Buat ctg bby mcm tido ja...so, warded la kita. Harap esok boleh balik...Rindu ank2 kt rumah. Plus ibu mami x sedia lagi nk bersalin. Mentally and physically... Ada yang 34w dah bersalin ka? Disebabkan PKP ni asben xboleh masuk pon kalau bersalin. Nak anta barang tadi pon mak guard yg anto kan..dengan sunyinya wad. scary pulak rasanya...

2 Balas

Sama mcm sy sis 34w..baby gerak slow,risau then trus refer pakar..kene warded gak..bila scan,baby semua ok..lega skit..1st preggy mmg x tau nk wat pe,tkut gak trberanak awal..alhamdulillah.. now dh 36w..harap semua ok..nk rasa beranak normal..

ank no 3 sya lahir 34w .. sya ada rasa contraction .. tpi czer sbb dia songsang