Checkup swasta

saya buka buku pink dkt swasta and checkup monthly pon swasta , tapi saya nk bersalin dekat hsptl kerajaan . perlu ke saya inform dekat kk yg saya nk bersalin dkt kerajaan .#firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

mcm sy utk 2nd baby mmg check up dkt klinik swasta. sbb xboleh commit dgn time kk. sy boleh checkup hari mggu je. kk tmpt sy okay je. just nurse inform nnt dh bersalin bagitau mereka. sbb baby akan checkup dkt kk nnt. kalau nk bersalin dkt hospital gov rasa nya xperlu inform pon dkt kk.

yup, perlu inform.