How to intro FM

My baby fully BF smpai skarang (10 month) Bulan 12 nnt saya nak delivered my 2nd baby. Saya cuba buat FM and bagi dia minum botol, tapi dia tak reti. Sbb sblm ni BF pun direct tak pakai botol. Ikutkan hati nak BF je even dah ada baby baru, (doc bagi je) tapi risau masa nak deliver tu kena warded ke, kesian kat abang dia ? Lagi 3 bulan je nak deliver, abg nya masa tu baru masuk 1yr 1month ? Stress fikir ? ada suggestion tak.

1 Balas

Susu kotak? Baby sy xnk pun susu kotak tp dia blh minum pakai straw. Now 1y1m.

5y ago

Hahaha tulah btw thnkyouu 😘