Baby fm 3 bulan najis hijau

Baby fm enfalac tp najis tukar hijau lumut sejak 2 minggu. Cair Tp sekali sehari. Perut xla kembung. Normal ker? Ke kena tukar susu? Contoh color mcm gmbr

Baby fm 3 bulan najis hijau
4 Balas

Sama dgn anak saya tp susu novalac tulah saya pun nak tnya normal ka warna ni ? Sbb anak sebelum ni berak taik keras tp kuning elok lahh lpas guna novalac taik lembut tp hijau lumut pulak, nak tukar susu tp tktau susu apa sesuai dgn anak 😌

Sama mcm anak sy. Sekarang dia minum enfalac najis terus tukar color ni. Normal ke?

2y ago

Anak sy pun minum susu enfalac najis warna hijau lumut

Anak sy pun mcm ni sis minum enfalac najis trus warna hijau kelabu mcm ni.. Tkut juga tgok..

tukar susu .. ni tk normal... try Dutch lady

3y ago

Ya sudah tukar ke s26. Anak kedai pattern sama mcm yg sulong. Enfalac memang xngam. S26 cantik je perut pun xkembung