najis baby

Normal ke najis baby hijau lumut..minum fm nan pro..atw baby x sesuai susu tu..sbb baru tukar susu.

5 Balas

Anak sy pun jd mcm tu sis.. Nan pro.. sbelum nie nanha ok je.. sehari x berak.. sy bg nanha berak jd warna hijau gelap cair..

Kalau baru tukar dlm sehari dua itu biasa sebab dia nak biasakan dengan susu baru, tapi if dah seminggu mungkin tak sesuai

Tak normal. Makna susu tak sesuai. Susu terlebih iron. So better bertukar kpd susu lain.

2 bln 26 hari

Baby umur berapa