Hi nk tnya normal ka 7 bulan pregnant baby berat 1kg lebih..

Baby dlm perut

9 Balas

28w 1.24kg, scan lagi 30w 1.54kg 😂 berat bby ja naik, berat mami dia dari tm1 smpai tm2,73kg-76kg, 3 kg jak naik, tm3 still mcm dulu 76kg..

2y ago

itu la, makan bnyk x ingat dunia smpai sesak nafas dbuat kalau bab makanan fav tuu😆tpi berat bdan x naik², ttap 76kg, x pernah naik².. nurse x bebel sbb nurse mmng sruh diet, sbb BMI x bguss,

normal je sy preg 7 bln pn baby berat 1.2 kg . doc ckp normal la ngn usia dia

sy 29week 4 hari smlm pi scan berat baby dah 1.3kg , DR ckp normal

Masa sy 29w baby 1.2kg , now 32w 1.8kg

sya 7 bulan dh masok 2 kg..🤣..

saya 30minggu baby bru 1.4😅

7bulan berapa minggu tu?

saya 28 minggu da 1.7kg

normal . boleh rujuk jadual ni

2y ago

Gamba Jadual ni blur 😅