Does your child cry when you leave the house?
Voice your Opinion
Yes
No
Sometimes

2703 respon

17 Balas

bukan setakat keluar rumah , bergerak kemne2 tanpa bawa dia , habeslah .... menangis sampai kita dtg balik . org trdekat dh hbes pujuk tp xjalan .. kadang terpaksa sebab nk p tandas . setakat ni kalau kat luar ada dua je tempat dalam jamban ada kerusi baby mudah sgt kat mak2 . menangis terharuuuuuuu kita 😭😍 memahami struggle mak2 dgn ank yg g shopping 👍

walaupun anak saya baru 1bulan lebih tapi anak saya tak nak dengan org lain kadang tu saya kluar skjp tngl kn dy kt rumah dngn adk saya dan anak saya trjage dan menagis walaupun da dipujuk n dukung dia tetap xbhti nagis smpai sy blik dan dukung dia baru bhnti nagis.

nopee sbb ank mnja dgn mertua dn ipar2 cuma jgn jln trlalu lama sbb dy akan mula mncri bila mak dy dh lma hilang dri pndngan 😂

umur nak masuk 3 tahun dah kalau tak nampak bayang mama dia cari qeyau tuh lah

No, anak sy masih belum mengerti apa².. baru 2bulan... 😄😄😄

Setiap kali nak gi keje pun mesti nangis. Haha

Bru nk masuk 6bulan, tak nangis lagi 😂

kalau nampak pun nangis sbb nk dgn sy

ye. tgh mlalui nya skng 😆

Depend on situation..