baby tumbuh gigi awal

Baby bru sj umur 3 bulan 2 hri.. Tp gusi bwh dia ada dot putih.. Mak ckp baby tumbuh gigi.. Bila pegang pun rasa tajam2.. Btl ka? Dia pun selalu gigit tgn dan byk air liur

2 Balas

dot mcm ni ka??😂 anak sya pun masa ni 3 bulan, bila tnya kwn2 itu bukan gigi😅 biarpun dlm gmbr nampak mcm gigi nak tumbuh kan?? tpi sbnrnya ank sya 7 bualn bru tumbuh gigi itu pun gigi depan atas,bawa yg duluan serntak tumbuh

Maybe juga la..anak saya pun macam tu..3bulan dah nampak dot putih dan rasa tajam2..tapi now anak saya dah 6bulan..tercari2 mana gigi dia pergi...false alarm..🤣🤣🤣🤣 maybe just formation gigi je..agaknya la..🤣🤣