gigi bila nk tumbuh

anak sy umur 7bulan lebih .. 1 gigi pun belum ada lg.. padahal dia dh tunjukkan tanda2 nak tumbh gigi dari usia 3bulan .. mak sy ckp dulu adi sy tumbuh gigi usia 4bulan .. hmm paling lewat berapa umur anak tumbuh gigi ya#firstmom

3 Balas

sy tnya mak sy.. masa sy baby tumbuh gigi pertama masa umur setahun 🤭.. younger brother masa umur 4 bulan.. so, sabar je dulu ye mummy..

Paling lewat 18 bulan. Lepas 18 bulan tak tumbuh gigi yang pertama lagi, kena refer dentist.

3mo ago

terima kasih infonya

macam anak sepupu saya setahun lebih baru tumbuh