hi

baby bru msuk umr 3 bulan...tpi susu badan kurang bby slalu meragam sbb lapar....ada siapa2 bleh suggest x susu formula apa yg sesuai or milk booster....

13 Balas

Direct feed je sis..Ank meragam tu ada byk sbb, antara nya lapar, xselesa, kembung & etc. Lumrah bby mmg suka nges. Boleh tahu mksud susu bdn tu kurang mcm mna? Sis pam tgok susu sikit ke? mungkin itu lebihan drp slps menyusu. Sis direct feed je, boleh join group fb happy breastfeeding msia for more info. Remmber key word MORE DEMAND MORE SUPPLY. In shaa Allah boleh nyusukan sehingga 2tahun.

5y ago

Milk booster utk sis boleh cuba mkn & minum air rebusan kurma merah+gula batu. In shaa Allah susu meriah😊