HARI NI GENAP SEMINGGU

BABY BOY LAHIR 😁BERAT MASA LAHIR 3.9KG SEKARANG 4.8KG DARIPADA DALAM PERUT SAMPAI KELUAR KUAT MAKAN 😁 NAK DUKUNG PERGI KLINIK PUN MENGAH 😂#firstbaby #firstmom #bantusharing #seriusnanya DUE DATE : 28.4.22

HARI NI GENAP SEMINGGU
103 Balas

alahai comelnya , geram pipinya bolat2 .. saya dulu anak pertama kecil ja keluar 2.44kg bila dah masuk sebulan dua badan dia makin bam2 berat dia pun naik sampai misi2 sekali geram .. haha time nak cucuk pun payah sebab terlampau bambam , masa tu duduk rumah flat tingkat 2 jenuh naik turun tangga kalau ada cek up..

comelnya.... sy due 30/7, lum besalin lg. tp doc jangka bby mgkin 3.8 kg... bila tngok bby sis xsabar plak rasa. doakan sy besalin sblum due ya.. ei...geram nk gomol klu bam2 gtu.

SubhanaAllah comeinya😍😍😍mg mmbsr dgn sihat dan menjadi anak soleh buat ibu ayah..Allahuma aamiin..Ya Mujib ..

Alahai comeynyaa anak sis. Semoga membesar jd anak yg soleh utk ibu ayah. Saham dunia akhirat yg terbaikk Allah kirimkan 😍❤️

subhanallah comelnya baby awk. Sama pulak tu dgn due saya. Tapi tak keluar2 lagi ni hihi. Semoga anak aunty comel macam awak jgk ye

Masya Allah. Comelnya. Sis boleh tak share pemakanan sis cmna? Or supplement apa2 sis makan?

wahh best nye . ank sy lahir 1.9 . dah 9 hari masih sama berat die . susu kerap dah . ntahh ape yg silap . tak tahu laa

SubhanAllah comelnyaa 😍. Semoga membesar dengan sihat & menjadi anak yang soleh ya 🥰❤️

Comel sangat ni baby awak niiii 😭Geram nengoknyaaa 😍😍

2y ago

terima kasih ♥️♥️♥️♥️

Comelnya. Geram tengok pipi tuu. Selamat berpantang sis. Semoga urusan sis and baby dipermudahkan. 🥰🥰