HARI NI GENAP SEMINGGU

BABY BOY LAHIR 😁BERAT MASA LAHIR 3.9KG SEKARANG 4.8KG DARIPADA DALAM PERUT SAMPAI KELUAR KUAT MAKAN 😁 NAK DUKUNG PERGI KLINIK PUN MENGAH 😂#firstbaby #firstmom #bantusharing #seriusnanya DUE DATE : 28.4.22

HARI NI GENAP SEMINGGU
103 Balas

susu badan ke sis..sooo cute..semoga sy juga dpt lihat anugerah terindah ni bulan 11 ni

ya ampun...comell nyaaaa...semoga membesar dgn sihat ye syg..buat ibu, selamat berpantang...

allahumabarikkk.. semoga terus membesar dgn sihat dan menjadi anak yg soleh ameen

anak sy 4.2kg tp tak debab 😂

2y ago

55cm utk 40 hari kira tinggi la tuu puan 🤭

Comelnyaaaaaa baby 😍 Semoga membesar dgn sihat dan menjadi anak yang soleh ❤️

ank saya 3.95kg msa bsalin lps klua tkde nk.bambam dh skrg.dh umo 12thn kuyuss hihii

MasyaAllah , comelnye awk babyyy ❤️😍 semoga membesar dgn sihat 🤲🏻

Allah comelnya doakan anak auntie comel n segak sempurna mcm awk syg.

Ya ampun comel nya baby! Geram nya pp nya tu. Mcm nk gomol2! 😘😘

wah , semangatnya baby tmbh berat.. dlm smggu hampir 1kg naik.. 😍