Hai.. mummy² semua..saya nak tanya ada ke dalam sini anak xmerangkak tapi terus nak belajar berjalan

Baby 9 bulan

3 Balas

ada..anak sy😅✌🏻tp lepas dia dh pndai nk jalan meniti tepi2 dinding dia undo balik belajar merangkak ... ia normal puan dan depends pd perkembangan bby mcmne. sbb stiap bby berbeza... xpe nnti lepas dia pndai jalan puan ajar dia merangkak pulak ... in shaa Allah blh tu ...jnji dia ikut prkembangan sm mcm dlm buku rekod pink/biru tu ..mg dpmudahkan segalanya amiin

Tiada pengalaman. Ada je anak yg nak berjalan tanpa merangkak. Apapun, puan dan suami boleh merangkak sama utk ajar dia merangkak. Cubalah

1y ago

Sama-sama

Ada je. Anak s🥲saya, 9 bulan dah jalan. Lepas pandai jalan dia patah balik merangkak🤣.